Fiets accu revisie Emmen? Wat kan ik besparen met het reviseren van mijn fietsaccu in Emmen?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Emmen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten in Emmen. Het is prettig om te gaan werken met een elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veelal minder vermoeid. Op de e-bike naar familie die in Emmen gehuisvest zijn was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Emmen voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De behuizing kan b.v. nog prima in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke kracht, ook bij de fiets specialist in Emmen. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Emmen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u sterkere cellen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en de fietsaccu langer mee gaat. En dit alles voor een relatief kleine meerprijs. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op vele voordelen. Verder kunt u bij ons terecht ingeval uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Emmen: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij consumeren staat hoog op de agenda. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Emmen

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Emmen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Emmen is de moeite waard. De tarieven zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Emmen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Emmen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Emmen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Emmen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Emmen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven