Fiets accu revisie Emmer-Compascuum? Waarom een nieuwe fietsaccu kopen in Emmer-Compascuum wanneer het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Emmer-Compascuum kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Emmer-Compascuum rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische ebike is aangenaam. Omdat je veel geringer levensenergie en druk hoeft toe te passen hou men het heel wat langer vol. Even vlug naar de winkel in Emmer-Compascuum is voortaan fijn met de ebike te doen, daar u vroeger mogelijk met de trein hier naar toe ging. En hoe prettig het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Emmer-Compascuum voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. {Door alleen de batterijen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend datgene wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe fiets accu in Emmer-Compascuum kost vaak boven de 575 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Emmer-Compascuum met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op veel pluspunten. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een gerust hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Emmer-Compascuum: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past goed in dit plaatje. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Emmer-Compascuum

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Emmer-Compascuum helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Emmer-Compascuum is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Emmer-Compascuum laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Emmer-Compascuum een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Emmer-Compascuum

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Emmer-Compascuum voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafĂ©. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Emmer-Compascuum

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven