Fiets accu revisie Engelen. Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n accu in Engelen?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Engelen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Engelen. Het is lekker om te reizen met de elektrische fiets. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel verder wanneer je zelf moet trappen. Het is nu mogelijk om b.v. naar een gelegenheid in Engelen te fietsen waar u voorheen alleen met de auto heen ging. Hoe plezant het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Engelen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. De cassette is meestal na lange tijd dikwijls nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Engelen dient u al gauw denken aan een bedrag groter dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Engelen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met ondersteuning en de fiets accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief beperkt. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Engelen: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor voortdurend belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Engelen

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Engelen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Engelen is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Engelen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Engelen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Engelen

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Engelen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Engelen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven