Fiets accu revisie Engsbergen? Waarom een nieuwe fietsaccu aankopen in Engsbergen als het reviseren van de accu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Engsbergen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Engsbergen. Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je veel minder energie en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veel langer vol. Even dringend naar de stad in Engsbergen is nu gemakkelijk per e-bike te doen, daar u voorheen mogelijk met de trein hier naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Engsbergen voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd vaak nog in goede staat. {Door enkel de batterijen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Engsbergen. Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Engsbergen met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is uw voorkeur of u krachtigere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u de accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Engsbergen: Denk aan het milieu

We werken in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze planeet heel cruciaal is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe zeer belangrijk. Door de accu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Engsbergen

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Engsbergen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Engsbergen is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Engsbergen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Engsbergen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Engsbergen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Engsbergen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Engsbergen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven