Fiets accu revisie Enkhuizen! Op zoek naar meer informatie betreffende het reviseren van een accu in Enkhuizen? Wij helpen u graag verder!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Enkhuizen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Enkhuizen. Het is leuk om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal verder indien je eigenhandig moet trappen. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Enkhuizen te fietsen waar u voorheen enkel met de auto heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fiets accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Enkhuizen voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is meestal na lange tijd vaak nog in uitstekende staat. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Enkhuizen moet u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Enkhuizen met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kan tevens kiezen voor sterkere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Daarnaast kunt u bij ons terecht indien uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Enkhuizen: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom almaar belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Enkhuizen

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Enkhuizen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Enkhuizen is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Enkhuizen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Enkhuizen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Enkhuizen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Enkhuizen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Enkhuizen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven