Fietsaccu revisie Ens! Accu reviseren elektrische e-bike in Ens is makkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ens kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Ens. Het is gemakkelijk om ergens op visite te gaan met een elektrische e-bike. Doordat je veel geringer levensenergie en dynamiek hoeft toe te passen hou je het veeltijds langer vol. Even dringend naar de zaak in Ens is nu eenvoudig per e-bike te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. Plus hoe gemakkelijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Ens voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog perfect. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. {Een splinternieuwe accu in Ens kost meestal boven de 575 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 100 en 450 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Ens met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is uw keuze of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fiets accu langer mee gaat. En dat voor een relatief beperkte meerprijs. Een aantrekkelijk standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart aanbieden. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ens: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hiermee uiterst belangrijk. Door uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ens

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Ens helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ens is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ens laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ens een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Ens

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ens voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ens

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven