Fiets accu revisie Enschede! Reviseren accu Enschede goed voor uw beurs en het leefmilieu, meestal net zo goed of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Enschede kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Enschede rijden er veel meer rond. Het is plezant om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je veel minder moe. Op de e-bike naar vrienden die in Enschede gehuisvest zijn was vroeger te ver , voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Enschede voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog perfect. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Enschede. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Enschede met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kan ook kiezen voor krachtigere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit uiterst interessant, u betaalt immers maar iets meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Ook kunt u bij ons terecht als uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Enschede: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor almaar belangrijker. Door uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Enschede

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Enschede helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Enschede is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Enschede laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Enschede een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Enschede

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Enschede voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Enschede

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven