Fiets accu reviesie Enter. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Enter.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Enter kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Enter. Het is gemakkelijk om te reizen met de elektrische fiets. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veelal minder vermoeid. Even dringend naar de stad in Enter is voortaan gemakkelijk per e-bike te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De fietsaccu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Enter voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen moet worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De behuizing kan b.v. nog goed in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Enter dient u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €525,00. Bij ons kunt u tussen de 125 en 300 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Enter met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is uw voorkeur of u krachtigere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen met steun en de fiets accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Indien de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Enter: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor constant belangrijker. Door uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Enter

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Enter helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Enter is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Enter laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Enter een extra voordeel dus!

Accu revisie Enter

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Enter voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Enter

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven