Fiets accu revisie Epe! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken ebike’s in Epe.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Epe kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze telkens populairder, zeker ook in Epe rijden er steeds meer door de stad. Het is behaaglijk om erop uit te trekken met de elektrische fiets. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veel langer ingeval je zelf moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Epe leven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe behaaglijk het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Epe voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog prima. {Door slechts de batterijen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Epe kost doorgaans boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Epe met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is uw voorkeur of u krachtigere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding gering. Een verleidelijk idee om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Alsmede kunt u bij ons terecht wanneer uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Epe: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom steeds belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past goed in dit plaatje. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Epe

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Epe helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Epe is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Epe laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Epe een extra voordeel dus!

Accu revisie Epe

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Epe voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafĂ©. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Epe

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven