Fiets accu reviesie Erica. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Erica.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Erica kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Erica. Het is gemakkelijk om te gaan bewegen met een elektrische ebike. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je veelal minder vermoeid. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een bistro in Erica te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Erica voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog perfect. {Door enkel de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je alleen datgene wat echt vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Erica moet u al snel denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Erica met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kunt ook kiezen voor krachtigere batterijen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan daarnaast nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een zorgeloos hart voorleggen. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Erica: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waar de toekomst van onze planeet erg urgent is. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Het reviseren van de accu past goed in dit perspectief. De cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Erica

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Erica helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Erica is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Erica laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Erica een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Erica

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Erica voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Erica

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven