Fiets accu reviesie Ermelo! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Ermelo.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ermelo kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is niet meer weg te denken uit de straten van Ermelo. Fietsen met een elektrische e-bike is behaaglijk. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Even dringend naar de zaak in Ermelo is nu fijn met de fiets te doen, daar u eerst wellicht met de trein hier naar toe ging. En hoe leuk het fietsen ook is met een elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Ermelo voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij de fiets expert in Ermelo. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Ermelo met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u sterkere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit uiterst interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Indien de accu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Ermelo: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waar de vooruitzichten van onze aardbol extreem belangrijk is. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past goed in dit perspectief. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ermelo

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Ermelo helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ermelo is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ermelo laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ermelo een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Ermelo

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ermelo voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ermelo

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven