Fiets accu reviesie Erp! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Erp.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Erp kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze alsmaar vaker verkocht, zeker ook in Erp rijden er veel meer door de stad. Het is fijn om te gaan werken met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer energie en kracht hoeft te verbruiken houd men het veel langer vol. Even dringend naar de zaak in Erp is voortaan fijn per fiets te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. En hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Erp voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De chip kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. {Door slechts de energie cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je enkel dat wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke vermogen, ook bij uw fiets specialist in Erp. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 300 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Erp met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kan verder kiezen voor krachtigere batterijen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. En dit alles voor een relatief lage meerprijs. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Als de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Erp: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hierbij erg voornaam. Door de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet slechts uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Erp

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Erp helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Erp is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Erp laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Erp een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Erp

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Erp voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Erp

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven