Fiets accu revisie Erps-Kwerps. Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n fiets accu in Erps-Kwerps?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Erps-Kwerps kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Erps-Kwerps maken gebruik van een elektrische fiets. Rijden met een elektrische ebike is behaaglijk. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je vaak minder moe. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een restauratie in Erps-Kwerps te fietsen waar u eerder alleen met de auto naar toe ging. Plus hoe prettig het rijden ook is met een elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Erps-Kwerps voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. De computer kan b.v. nog prima in orde zijn. {Door alleen de cellen te verwisselen houd u de prijs laag en vervang je alleen datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Erps-Kwerps dient u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €500,00. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Erps-Kwerps met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kan bovendien kiezen voor zwaardere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit buitengewoon interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een andere fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op vele voordelen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Erps-Kwerps: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het omgaan met alles wat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Erps-Kwerps

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Erps-Kwerps helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Erps-Kwerps is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Erps-Kwerps laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Erps-Kwerps een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Erps-Kwerps

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Erps-Kwerps voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voordien niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Erps-Kwerps

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven