Fiets accu revisie Esch? Ook de klanten uit Esch zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Esch kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Esch maken gebruik van een elektrische fiets. Het is fijn om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veelal minder moe. Het is nu denkbaar om b.v. naar een restauratie in Esch te fietsen waar u voorheen alleen met de wagen naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De fiets accu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Esch voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. {Door alleen de cellen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je alleen datgene wat effectief vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Esch moet u al gauw denken aan een bedrag groter dan €550,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Esch met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u sterkere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn relatief gering. Een interessant oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Esch: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waarin de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Recyclen van materialen is hiertoe zeer belangrijk. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een goede bijdrage. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Esch

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Esch helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Esch is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Esch laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Esch een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Esch

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Esch voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Esch

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven