Fiets accu revisie Essen? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken e-bike’s in Essen.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Essen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Essen maken gebruik van een elektrische fiets. Rijden met een elektrische e-bike is voortreffelijk. Omdat je veel minder werklust en kracht hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Even dringend naar de winkel in Essen is nu eenvoudig met de fiets te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Essen voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is meestal na lange tijd dikwijls nog in prima staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Essen moet u al vlug denken aan een bedrag groter dan €475,00. Bij ons kunt u tussen de 150 en 450 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Essen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit erg verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Als de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl ook met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Essen: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe buitengewoon voornaam. Vanwege uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Essen

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Essen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Essen is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Essen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Essen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Essen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Essen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Essen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven