Fiets accu revisie Essene. Reviseren accu Essene beter voor de portemonnee en het milieu, dikwijls net zo aantrekkelijk of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Essene kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Essene maken gebruik van een elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische ebike is plezierig. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je vaak minder moe. Op de ebike naar vrienden die in Essene wonen was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Plus hoe gemakkelijk het rijden ook is met een elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Essene voor ieder budget

Wanneer de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is meestal na lang gebruik meestal nog in prima staat. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke kracht, ook bij de fiets expert in Essene. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Essene met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, deze batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. En dit voor een naar verhouding kleine prijs. Een aantrekkelijk idee om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Essene: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt telkens belangrijker. Het omgaan met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past goed in dit plaatje. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Essene

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Essene helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Essene is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Essene laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Essene een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Essene

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Essene voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Essene

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven