Fiets accu revisie Etten-Leur! Zoekt u meer voorlichtingen over het reviseren van een accu in Etten-Leur? Fiets-accu.nl helpt u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Etten-Leur kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Etten-Leur. Fietsen met een elektrische ebike is behaaglijk. Er hoeft zo goed als niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veel minder uitgeput. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eetgelegenheid in Etten-Leur te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Etten-Leur voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. {Door uitsluitend de batterijen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je slechts dat wat effectief vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Etten-Leur moet u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €500,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Etten-Leur met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met support. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. Een aantrekkelijk idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een gerust hart aanbieden. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Etten-Leur: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt alsmaar belangrijker. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe buitengewoon belangrijk. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een goede bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Etten-Leur

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Etten-Leur helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Etten-Leur is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Etten-Leur laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Etten-Leur een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Etten-Leur

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Etten-Leur voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Etten-Leur

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven