Fiets accu reviesie Everberg? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Everberg.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Everberg kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze steeds meer verkocht, zeker ook in Everberg rijden er steeds meer rond. Het is voortreffelijk om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel minder sterkte en kracht hoeft toe te passen houd men het heel wat langer vol. Even vlug naar de winkel in Everberg is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u vroeger mogelijk met de auto hier naar toe ging. Plus hoe behaaglijk het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volledig vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Everberg voor ieder budget

Indien de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. {Door enkel de cellen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je alleen datgene wat echt vervangen moet worden.} U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij uw ebike expert in Everberg. Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Everberg met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is mogelijk om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde accu had, die energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . De uitgave hiervoor zijn relatief bescheiden. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele voordelen. Tevens kunt u bij ons terecht wanneer uw fietsaccu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Everberg: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waar de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Recyclen van onderdelen is hiermee zeer voornaam. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Everberg

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Everberg helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Everberg is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Everberg laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Everberg een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Everberg

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Everberg voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voordien niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Everberg

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven