Fiets accu revisie Ewijk. Waarom een splinternieuwe accu kopen in Ewijk als het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ewijk kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten in Ewijk. Het is aangenaam om naar je werkplek te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veel minder uitgeput. Even gauw naar de stad in Ewijk is nu gemakkelijk met de fiets te doen, daar u voorheen wellicht met de trein hier naar toe ging. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Ewijk voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij de ebike expert in Ewijk. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 500 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Ewijk met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. U bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw voorkeur of u sterkere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit erg verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een verleidelijk plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Als de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Ewijk: Denk aan de natuur

We leven in een periode waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het milieu wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ewijk

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Ewijk helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ewijk is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ewijk laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ewijk een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Ewijk

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ewijk voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ewijk

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven