Fiets accu revisie Ezemaal? Wat kan ik besparen met het reviseren van m’n accu in Ezemaal?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ezemaal kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Ezemaal maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veel minder vermoeid. Even snel naar de zaak in Ezemaal is nu gemakkelijk per e-bike te doen, daar u voorheen mogelijk met de trein hier naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Ezemaal voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog goed in orde. De cassette is meestal na lange tijd meestal nog in uitstekende staat. {Door alleen de batterijen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je enkel dat wat effectief vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fiets accu in Ezemaal kost doorgaans boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 250 euro bezuinigen door de fietsaccu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Ezemaal met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is denkbaar om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Ezemaal: Denk aan de natuur

We leven in een periode waar de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom constant belangrijker. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ezemaal

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Ezemaal helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ezemaal is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ezemaal laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ezemaal een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Ezemaal

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ezemaal voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ezemaal

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven