Fiets accu revisie Fijnaart? Het reviseren van een accu in Fijnaart kan doorgaans op korte termijn gebeuren.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Fijnaart kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Fijnaart. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische fiets. Omdat je veel minder aandrift en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veeltijds langer vol. Even dringend naar de stad in Fijnaart is nu eenvoudig met de ebike te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe plezant het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Fijnaart voor ieder budget

Als de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog uitstekend. {Door uitsluitend de batterijen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Fijnaart moet u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Bij ons kunt u tussen de 125 en 400 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Fijnaart met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kan bovendien kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een verleidelijk plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Fijnaart: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waar de toekomst van onze aardbol erg cruciaal is. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Fijnaart

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Fijnaart helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Fijnaart is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Fijnaart laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Fijnaart een extra voordeel dus!

Accu revisie Fijnaart

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Fijnaart voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Fijnaart

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven