Fiets accu revisie Franeker. Op zoek naar extra voorlichtingen betreffende het reviseren van een fietsaccu in Franeker? Wij helpen u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Franeker kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Franeker. Fietsen met een elektrische fiets is heerlijk. Doordat je veel geringer sterkte en druk hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een bistro in Franeker te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De accu helemaal vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Franeker voor ieder budget

Indien de accu vervangen moet worden betekent dit  niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd vaak nog in uitstekende staat. {Door alleen de batterijen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je enkel dat wat effectief vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Franeker moet u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €525,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Franeker met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw accu wilt dan wat u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. En dit alles voor een kleine prijs. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Indien de accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons eveneens van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Franeker: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het omgaan met alles wat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een actieve bijdrage. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Franeker

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Franeker helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Franeker is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Franeker laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Franeker een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Franeker

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Franeker voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Franeker

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven