Fiets accu revisie Gaanderen. Ook de bezoekers uit Gaanderen zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gaanderen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Gaanderen maken gebruik van de elektrische fiets. Het is gemakkelijk om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. Doordat je geringer werklust en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een bistro in Gaanderen te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Gaanderen voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog goed. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Gaanderen kost dikwijls boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 150 en 450 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Gaanderen met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kan daarnaast kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere energie cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit alles voor een kleine prijs. Een prettig idee om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Gaanderen: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het omgaan met alles dat wij consumeren staat hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gaanderen

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Gaanderen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gaanderen is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gaanderen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gaanderen een extra voordeel dus!

Accu revisie Gaanderen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gaanderen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Gaanderen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven