Fiets accu revisie Gaasbeek. Ook onze klanten uit Gaasbeek zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gaasbeek kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Gaasbeek maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is gemakkelijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische e-bike. De km die gefietst kunnen worden zijn veelal langer indien je eigenhandig moet trappen. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eethuis in Gaasbeek te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto heen ging. Plus hoe plezant het rijden ook is met een elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Gaasbeek voor ieder budget

Als de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in goede staat. {Door slechts de energie cellen te verwisselen houd u de prijs laag en vervang je alleen datgene wat echt vervangen moet worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke kracht, ook bij de ebike expert in Gaasbeek. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Gaasbeek met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kunt ook kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. De kosten hiervoor zijn relatief minimaal. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Wanneer de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens van harte welkom. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Gaasbeek: Denk aan het milieu

De aardbol wordt voortdurend belangrijker. Duurzaam omgaan met onderdelen is hierbij zeer belangrijk. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gaasbeek

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Gaasbeek helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gaasbeek is de moeite waard. De tarieven zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gaasbeek laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gaasbeek een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Gaasbeek

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gaasbeek voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Gaasbeek

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven