Fiets accu revisie Galgenberg? Ook de klanten uit Galgenberg zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Galgenberg kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Galgenberg maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is voortreffelijk om op pad te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder vermoeid. Even vlug naar de stad in Galgenberg is nu fijn per ebike te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een paar jaren dient de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Galgenberg voor ieder budget

Als de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij de ebike expert in Galgenberg. Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij ons tussen de 150 en 450 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Galgenberg met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen met steun en uw fietsaccu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Een prettig plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Galgenberg: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Recyclen van benodigdheden is hiermee uitermate voornaam. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Galgenberg

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Galgenberg helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Galgenberg is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Galgenberg laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Galgenberg een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Galgenberg

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Galgenberg voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Galgenberg

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven