Fietsaccu revisie Galmaarden? Accu reviseren elektrische e-bike in Galmaarden is gemakkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Galmaarden kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Galmaarden maken gebruik van een elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische ebike is plezierig. Omdat je geringer sterkte en druk hoeft te gebruiken hou men het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eethuis in Galmaarden te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Galmaarden voor ieder budget

Indien de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog prima. {Door alleen de energie cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Galmaarden moet u al gauw denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Galmaarden met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Bovendien kunt u bij ons terecht als uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Galmaarden: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het omgaan met alles wat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Door uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Galmaarden

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Galmaarden helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Galmaarden is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Galmaarden laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Galmaarden een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Galmaarden

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Galmaarden voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Galmaarden

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven