Fiets accu revisie Gasselternijveen! Op zoek naar extra voorlichtingen over het reviseren van een accu in Gasselternijveen? Wij helpen u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gasselternijveen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Gasselternijveen. Het is heerlijk om te reizen met de elektrische fiets. Omdat je veel minder sterkte en druk hoeft te verbruiken hou men het veel langer vol. Op de fiets naar familie die in Gasselternijveen gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Gasselternijveen voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De behuizing kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De batterijen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij uw fiets specialist in Gasselternijveen. Bij ons kan men tussen de 125 en 400 euro uitsparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Gasselternijveen met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. U kunt tevens kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een verleidelijk plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Ingeval de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Gasselternijveen: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom continu belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gasselternijveen

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Gasselternijveen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gasselternijveen is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gasselternijveen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gasselternijveen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Gasselternijveen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gasselternijveen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Gasselternijveen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven