Fiets accu revisie Geel. Wat kan ik besparen met het reviseren van m’n fietsaccu in Geel?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Geel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Geel maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is heerlijk om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer indien je zelf moet trappen. Op de ebike naar familie die in Geel verblijven was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe plezant het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Geel voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij de ebike expert in Geel. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Geel met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is uw keuze of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met ondersteuning en de fiets accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Als de accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Geel: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hiertoe uiterst voornaam. Het reviseren van de fietsaccu past prima in dit perspectief. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Geel

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Geel helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Geel is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Geel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Geel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Geel

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Geel voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Geel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven