Fiets accu revisie Geertruidenberg? Wat kan ik uitsparen met het reviseren van mijn fiets accu in Geertruidenberg?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Geertruidenberg kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze alsmaar meer verkocht, zeker ook in Geertruidenberg rijden er veel meer door de stad. Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische ebike. Doordat je geringer levensenergie en druk hoeft te gebruiken houd je het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eethuis in Geertruidenberg te fietsen waar u eerder enkel met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Geertruidenberg voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog perfect. {Door alleen de cellen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een nieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Geertruidenberg moet u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Geertruidenberg met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw keuze of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fiets accu langer mee gaat. En dat alles voor een naar verhouding beperkte prijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Geertruidenberg: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt voortdurend belangrijker. Recyclen van materialen is hiermee uitermate voornaam. Het reviseren van uw accu past perfect in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Geertruidenberg

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Geertruidenberg helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Geertruidenberg is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Geertruidenberg laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Geertruidenberg een extra voordeel dus!

Accu revisie Geertruidenberg

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Geertruidenberg voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Geertruidenberg

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven