Fiets accu revisie Geervliet? Ook de bezoekers uit Geervliet zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Geervliet kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Geervliet. Het is leuk om naar je werkplek te gaan met de elektrische fiets. Omdat je veel geringer levensenergie en kracht hoeft te gebruiken hou je het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Geervliet te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Geervliet voor ieder budget

Als de accu vervangen moet worden betekent dit  niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de chip b.v. veelal nog prima. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Geervliet moet u al snel denken aan een bedrag hoger dan €500,00. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het merk fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Geervliet met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en de fiets accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Alsmede kunt u bij ons terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Geervliet: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Recyclen van materialen is hierbij extreem voornaam. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Geervliet

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Geervliet helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Geervliet is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Geervliet laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Geervliet een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Geervliet

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Geervliet voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Geervliet

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven