Fiets accu revisie Geesteren? Ook de klanten uit Geesteren zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Geesteren kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze steeds meer verkocht, natuurlijk ook in Geesteren rijden er veel meer rond. Rijden met een elektrische fiets is prettig. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je vaak minder moe. Even dringend naar de winkel in Geesteren is voortaan gemakkelijk met de e-bike te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Plus hoe leuk het rijden ook is met de elektrische fiets, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Geesteren voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Geesteren moet u al snel denken aan een (geld)som hoger dan €525,00. Bij ons kunt u tussen de 125 en 350 euro uitsparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Geesteren met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen bewaren. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kan bovendien kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Als de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons met een gerust hart voorleggen. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Geesteren: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waarin de toekomst van onze planeet erg belangrijk is. Het omgaan met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit plaatje. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Geesteren

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Geesteren helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Geesteren is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Geesteren laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Geesteren een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Geesteren

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Geesteren voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Geesteren

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven