Fiets accu revisie Geetbets? Het reviseren van de accu in Geetbets kan gewoonlijk op korte termijn plaatsvinden.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Geetbets kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Geetbets maken gebruik van de elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische ebike is plezant. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veel verder wanneer je zelf moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Geetbets leven was vroeger te ver , voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe leuk het rijden ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Geetbets voor ieder budget

Wanneer de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de chip b.v. veelal nog prima. {Door alleen de batterijen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je enkel datgene wat echt vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Geetbets moet u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 350 euro uitsparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Geetbets met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw accu wilt dan die u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met support en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit uitermate verleidelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een prettig plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Geetbets: Denk aan het milieu

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Duurzaam omgaan met materialen is hiertoe zeer voornaam. Het reviseren van uw accu past prima in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Geetbets

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Geetbets helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Geetbets is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Geetbets laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Geetbets een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Geetbets

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Geetbets voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Geetbets

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven