Fietsaccu revisie Geffen! Accu reviseren elektrische fiets in Geffen is makkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Geffen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Geffen maken gebruik van een elektrische ebike. Het is plezant om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel minder levensenergie en druk hoeft te verbruiken houd men het veel langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Geffen leven was vroeger te ver , voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe voortreffelijk het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Geffen voor ieder budget

Als de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De cassette is meestal na lange tijd veelal nog in prima staat. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Geffen dient u al vlug denken aan een bedrag groter dan €550,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Geffen met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kan verder kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. De prijzen hiervoor zijn relatief beperkt. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Indien de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch  welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Geffen: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiermee heel voornaam. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Geffen

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Geffen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Geffen is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Geffen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Geffen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Geffen

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Geffen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Geffen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven