Fiets accu revisie Geistingen! Het reviseren van een fietsaccu in Geistingen kan gewoonlijk op korte termijn plaatsvinden.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Geistingen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Geistingen maken gebruik van de elektrische ebike. Fietsen met een elektrische e-bike is aangenaam. Doordat je veel minder sterkte en kracht hoeft toe te passen houd men het heel wat langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Geistingen wonen was vroeger te ver op de ebike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe voortreffelijk het rijden ook is met een elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Geistingen voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door uitsluitend de cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe accu in Geistingen kost dikwijls boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Geistingen met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kunt bovendien kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een aardig standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om deze fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Geistingen: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het omgaan met alles dat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Geistingen

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Geistingen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Geistingen is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Geistingen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Geistingen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Geistingen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Geistingen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Geistingen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven