Fiets accu revisie Geldermalsen! Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n fietsaccu in Geldermalsen?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Geldermalsen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Geldermalsen maken gebruik van een elektrische ebike. Fietsen met een elektrische e-bike is plezierig. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veelal minder vermoeid. Op de fiets naar vrienden die in Geldermalsen leven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Geldermalsen voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog goed. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Geldermalsen moet u al vlug denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 450 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Geldermalsen met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is uw voorkeur of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met ondersteuning en de fiets accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een goed plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl met een gerust hart voorleggen. Wij doen er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Geldermalsen: Denk aan de natuur

De aardbol wordt steeds belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hierbij extreem belangrijk. Het reviseren van de accu past opperbest in dit plaatje. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Geldermalsen

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Geldermalsen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Geldermalsen is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Geldermalsen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Geldermalsen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Geldermalsen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Geldermalsen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Geldermalsen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven