Fiets accu revisie Geleen. Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in Geleen.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Geleen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Geleen. Het is prettig om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer wanneer je zelf moet trappen. Even dringend naar de winkel in Geleen is nu gemakkelijk per fiets te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Geleen voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd meestal nog in prima staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke vermogen, ook bij de ebike specialist in Geleen. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Geleen met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kunt verder kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. En dit voor een naar verhouding geringe meerprijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Als de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Geleen: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Door de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Geleen

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Geleen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Geleen is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Geleen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Geleen een extra voordeel dus!

Accu revisie Geleen

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Geleen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Geleen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven