Fiets accu revisie Gellik? Het reviseren van de fietsaccu in Gellik kan meestal op korte termijn gebeuren.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gellik kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit de straten van Gellik. Het is leuk om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Doordat je veel geringer aandrift en druk hoeft te gebruiken hou je het veel langer vol. Het is nu denkbaar om onder andere naar een restaurant in Gellik te fietsen waar u voorheen enkel met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Gellik voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke kracht, ook bij de ebike specialist in Gellik. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 300 euro uitsparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Gellik met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. U bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is uw keuze of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Wanneer de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook van harte welkom. Wij doen er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Gellik: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze planeet uiterst belangrijk is. Duurzaam omgaan met materialen is hierbij erg voornaam. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gellik

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Gellik helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gellik is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gellik laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gellik een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Gellik

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gellik voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Gellik

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven