Fietsaccu revisie Gelrode. Accu reviseren elektrische ebike in Gelrode is makkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gelrode kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Gelrode. Het is heerlijk om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Doordat je geringer levensenergie en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het veeltijds langer vol. Even dringend naar de winkel in Gelrode is voortaan fijn per ebike te doen, daar u voorheen wellicht met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Gelrode voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. De cassette is meestal na lange tijd dikwijls nog in uitstekende staat. De energie cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Gelrode kost vaak boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Gelrode met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is geoorloofd om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de versleten fietsaccu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met ondersteuning. En dat voor een naar verhouding kleine prijs. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op veel voordelen. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Gelrode: Denk aan de leefomgeving

Onze aardbol wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom continu belangrijker. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gelrode

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Gelrode helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gelrode is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gelrode laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gelrode een extra voordeel dus!

Accu revisie Gelrode

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gelrode voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Gelrode

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven