Fiets accu revisie Gemert! Waarom een nieuwe accu aanschaffen in Gemert als het reviseren van de fietsaccu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gemert kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Gemert rijden er steeds meer door de stad. Fietsen met een elektrische e-bike is leuk. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer wanneer je persoonlijk moet trappen. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een restauratie in Gemert te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Gemert voor ieder budget

Indien de accu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd meestal nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. {Een splinternieuwe fiets accu in Gemert kost vaak boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 250 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Gemert met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is geoorloofd om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met hulp. En dat voor een relatief beperkte meerprijs. In plaats van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt ook nog eens rekenen op veel voordelen. Ook kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Gemert: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom voortdurend belangrijker. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gemert

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Gemert helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gemert is de moeite waard. De kosten zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gemert laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gemert een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Gemert

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gemert voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Gemert

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven