Fietsaccu revisie Gendt? Accu reviseren elektrische ebike in Gendt is makkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gendt kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze telkens populairder, natuurlijk ook in Gendt rijden er steeds meer rond. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische e-bike. Omdat je minder werklust en dynamiek hoeft toe te passen hou je het heel wat langer vol. Even gauw naar de zaak in Gendt is nu fijn per ebike te doen, daar u eerst wellicht met de trein hier naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Gendt voor ieder budget

Als de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog goed. {Door enkel de batterijen te vernieuwen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend datgene wat effectief vervangen moet worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij uw fiets expert in Gendt. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 250 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Gendt met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is aan u of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit uiterst aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart aanbieden. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Gendt: Denk aan de natuur

We leven in een periode waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het omgaan met alles wat wij toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past opperbest in dit plaatje. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gendt

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Gendt helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gendt is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gendt laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gendt een extra voordeel dus!

Accu revisie Gendt

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gendt voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Gendt

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven