Fiets accu revisie Gendt

Fiets accu revisie Gendt. Waarom een splinternieuwe accu aankopen in Gendt als het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gendt kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Gendt

De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Gendt. Het is aangenaam om te gaan werken met de elektrische ebike. Omdat je geringer energie en kracht hoeft te gebruiken houd men het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om onder andere naar een bistro in Gendt te fietsen waar u eerder alleen met de wagen heen ging. Plus hoe fijn het rijden ook is met de elektrische fiets, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Gendt

Ingeval de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. {Door alleen de batterijen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je slechts datgene wat effectief vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Gendt dient u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Gendt

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. En dit alles voor een kleine prijs. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Als de accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons ook  welkom. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Gendt: Denk aan de natuur

We werken in een periode waar de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor voortdurend belangrijker. Vanwege de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Gendt

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Gendt helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gendt is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gendt laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gendt een extra voordeel dus!

Accu revisie Gendt

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gendt voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Gendt

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven