Fiets accu revisie Genemuiden! Reviseren accu Genemuiden juist voor de portemonnee en het leefmilieu, dikwijls net zo aantrekkelijk of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Genemuiden kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze alsmaar meer verkocht, natuurlijk ook in Genemuiden rijden er steeds meer rond. Het is plezierig om te gaan werken met de elektrische ebike. De km die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder wanneer je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar familie die in Genemuiden wonen was vroeger te ver op de e-bike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Genemuiden voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in prima staat. {Door alleen de cellen te verwisselen houd u de kosten gering en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Genemuiden kost dikwijls boven de 575 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Genemuiden met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u krachtigere cellen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. En dit alles voor een geringe prijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Wij doen er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Genemuiden: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van materialen is hierbij erg voornaam. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Genemuiden

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Genemuiden helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Genemuiden is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Genemuiden laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Genemuiden een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Genemuiden

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Genemuiden voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of eetcafĂ©. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Genemuiden

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven