Fiets accu revisie Genk. Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Genk.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Genk kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Genk maken gebruik van een elektrische ebike. Het is leuk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische e-bike. De km die gefietst kunnen worden zijn veelal verder ingeval je zelf moet trappen. Even dringend naar de stad in Genk is voortaan gemakkelijk per fiets te doen, daar u eerst soms met de auto hier naar toe ging. Hoe aangenaam het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Genk voor ieder budget

Wanneer de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog uitstekend. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Genk dient u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Genk met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is denkbaar om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . En dat voor een relatief lage prijs. Een aangenaam oordeel om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons ook met een gerust hart aanbieden. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Genk: Denk aan het milieu

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van onderdelen is hiermee zeer belangrijk. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Genk

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Genk helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Genk is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Genk laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Genk een extra voordeel dus!

Accu revisie Genk

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Genk voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Genk

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven