Fiets accu reviesie Gennep! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Gennep.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gennep kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Gennep rijden er steeds meer door de stad. Het is gemakkelijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft bijna niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je vaak minder uitgeput. Even vlug naar de zaak in Gennep is voortaan eenvoudig per fiets te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Gennep voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in prima staat. De cellen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Gennep. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 150 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Gennep met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is uw voorkeur of u zwaardere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons met een zorgeloos hart voorleggen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Gennep: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we gebruiken staat hoog op de agenda. Vanwege uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gennep

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Gennep helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gennep is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gennep laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gennep een extra voordeel dus!

Accu revisie Gennep

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gennep voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Gennep

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven