Fiets accu revisie Genoelselderen! Hoeveel kan ik besparen met het reviseren van mijn fiets accu in Genoelselderen?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Genoelselderen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Genoelselderen maken gebruik van een elektrische ebike. Fietsen met een elektrische fiets is fijn. Omdat je veel minder sterkte en kracht hoeft te gebruiken hou men het veelal langer vol. Even gauw naar de zaak in Genoelselderen is voortaan gemakkelijk met de e-bike te doen, daar u vroeger mogelijk met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Genoelselderen voor ieder budget

Ingeval de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Genoelselderen dient u al snel denken aan een (geld)som groter dan €525,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Genoelselderen met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is uw keuze of u sterkere cellen in uw accu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn relatief minimaal. In plaats van een andere accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Ingeval de accu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Genoelselderen: Denk aan de natuur

De wereld wordt telkens belangrijker. Recyclen van onderdelen is hiertoe erg belangrijk. Het reviseren van de accu past opperbest in dit perspectief. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Genoelselderen

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Genoelselderen helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Genoelselderen is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Genoelselderen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Genoelselderen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Genoelselderen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Genoelselderen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Genoelselderen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven