Fietsaccu revisie Gerwen? Accu reviseren elektrische e-bike in Gerwen is gemakkelijk en goedkoop.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gerwen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze telkens vaker verkocht, natuurlijk ook in Gerwen rijden er steeds meer door de stad. Het is leuk om te gaan werken met de elektrische ebike. Doordat je minder energie en druk hoeft te gebruiken hou men het veeltijds langer vol. Op de ebike naar familie die in Gerwen gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Gerwen voor ieder budget

Ingeval de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door uitsluitend de cellen te vernieuwen houd u de uitgave gering en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Gerwen kost vaak boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Gerwen met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is geoorloofd om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de versleten fietsaccu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . De uitgave hiervoor zijn relatief bescheiden. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons ook met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Gerwen: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt telkens belangrijker. Duurzaam omgaan met materialen is hiertoe heel belangrijk. Het reviseren van uw accu past prima in dit plaatje. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gerwen

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Gerwen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gerwen is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gerwen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gerwen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Gerwen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gerwen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Gerwen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven