Fiets accu revisie Giesbeek? Ook de klanten uit Giesbeek zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Giesbeek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Giesbeek rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische ebike is prettig. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veelal minder uitgeput. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eethuis in Giesbeek te fietsen waar u vroeger alleen met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Giesbeek voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. De behuizing kan b.v. nog prima in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. {Een splinternieuwe fiets accu in Giesbeek kost vaak boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 100 en 500 euro bezuinigen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Giesbeek met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kan bovendien kiezen voor krachtigere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een prettig idee om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een onbezorgd hart voorleggen. De kans is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Giesbeek: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een goede bijdrage. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Giesbeek

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Giesbeek helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Giesbeek is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Giesbeek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Giesbeek een extra voordeel dus!

Accu revisie Giesbeek

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Giesbeek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Giesbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven