Fiets accu revisie Giessen! Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Giessen.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Giessen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Giessen maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is plezierig om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Op de e-bike naar vrienden die in Giessen leven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Giessen voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de chip b.v. vaak nog prima. {Door slechts de batterijen te verwisselen houd u de kosten gering en vervang je alleen datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke kracht, ook bij de ebike expert in Giessen. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Giessen met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. Het is uw keuze of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met support en de fietsaccu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Als de accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Giessen: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Het hanteren met alles wat wij consumeren staat hoog op de agenda. Door de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Giessen

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Giessen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Giessen is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Giessen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Giessen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Giessen

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Giessen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Giessen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven