Fiets accu revisie Giessenburg. Zoekt u meer info over het reviseren van een accu in Giessenburg? Fiets-accu.nl helpt u graag verder!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Giessenburg kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Giessenburg. Het is aangenaam om te gaan werken met de elektrische ebike. De km die afgelegd kunnen worden zijn veel verder als je persoonlijk moet trappen. Op de e-bike naar vrienden die in Giessenburg verblijven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Giessenburg voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De behuizing kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. {Door enkel de batterijen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je enkel dat wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Giessenburg moet u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €550,00. Bij ons kan men tussen de 125 en 350 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Giessenburg met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is uw voorkeur of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en de accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Een verleidelijk idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Giessenburg: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hierbij uitermate belangrijk. Het reviseren van uw accu past perfect in dit plaatje. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Giessenburg

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Giessenburg helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Giessenburg is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Giessenburg laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Giessenburg een extra voordeel dus!

Accu revisie Giessenburg

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Giessenburg voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Giessenburg

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven