Fiets accu revisie Gieten! Op zoek naar extra voorlichtingen betreffende het reviseren van een fietsaccu in Gieten? Fiets-accu.nl helpt u met genoegen verder!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Gieten kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze voortdurend meer verkocht, zeker ook in Gieten rijden er veel meer door de stad. Het is lekker om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je minder werklust en kracht hoeft te verbruiken houd men het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eethuis in Gieten te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Gieten voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog prima. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Gieten moet u al gauw denken aan een bedrag groter dan €525,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Gieten met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is uw voorkeur of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. En dat alles voor een beperkte meerprijs. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Gieten: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt telkens belangrijker. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe uitermate voornaam. Vanwege de accu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Gieten

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Gieten helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Gieten is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Gieten laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Gieten een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Gieten

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Gieten voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Gieten

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven