Fiets accu reviesie Glabbeek? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Glabbeek.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Glabbeek kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Glabbeek. Het is plezant om ergens op bezoek te gaan met de elektrische e-bike. De km die gefietst kunnen worden zijn veelal verder als je persoonlijk moet trappen. Op de fiets naar vrienden die in Glabbeek gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe leuk het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Glabbeek voor ieder budget

Als de accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in prima staat. {Door slechts de cellen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je alleen dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij uw fiets expert in Glabbeek. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Glabbeek met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kunt tevens kiezen voor krachtigere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw bereik wordt groter. En dat voor een relatief geringe meerprijs. Een aantrekkelijk idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Glabbeek: Denk aan de natuur

De aardbol wordt telkens belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor telkens belangrijker. Door de fiets accu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Glabbeek

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Glabbeek helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Glabbeek is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Glabbeek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Glabbeek een extra voordeel dus!

Accu revisie Glabbeek

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Glabbeek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Glabbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven